Hej världen!

Det sägs att det bästa sättet att börja är att redigera hej världen-posten. Jag vet inte om jag tror på det, men det är i alla fall vad vi tänker göra.

Du har hittat till Kontent, moderparaplyet till ett flertal digitala (just nu) publikationer. Vi publicerar Spelbloggen och Appmagasinet, samt tidigare Nutopia.

Och vi drar igång igen. Har redan börjat faktiskt.

Det är lustigt, men det verkar inte gå att hålla sig borta. För oss, som är tokigt insyltade i allt från webbyråer till startups, så är det en befrielse att få jobba redaktionellt ibland. Och efter att ha tagit oss ett par rejäla funderare – efter isläggning av Spelbloggen samt pausen med Appmagasinet – så tror vi att vi har hittat fram till en modell som vi gillar och uppskattar igen. Något som fungerar att driva, som tillför bra och intressant innehåll till vad för debatt, intresse, eller tokigheter som pågår just då och nu, och som håller i längden.

Vi tror det, för liksom så många gånger tidigare så är det här ett experiment. Var du med på Kong-tiden så vet du hur det kan svänga, ändra sig, förvandlas, evolvera och explodera. Vi vill ha det där, om än kanske med lite mer eftertanke än då.

Just den här sajten – Kontent – lär knappast bubbla av aktivitet. Vi sparar uppdateringarna till när det behövs, och lägger krutet på våra publikationer istället. Med det sagt så kommer vi förhoppningsvis ha ett och annat att säga. Så välkommen.