Daily Crowdfunder drivs nu av Kontent Media

Kontent Media har tagit över driften av Daily Crowdfunder, en engelskspråkig webbplats som tipsar om bra crowdfundingkampanjer. Det är den första engelskspråkiga produkten i vår växande portfolio. Planen är att uppdatera Daily Crowdfunder med ny design under de kommande månaderna. Så länge fortsätter webbplatsen att tipsa om bra crowdfundingkampanjer.

Spelbloggen är bloggigare än någonsin

Spelbloggen gör nu ännu mer skäl för sitt namn, efter att ha nylanserats med förändrat publiceringsflöde. Det rör sig förstås fortfarande om en gruppblogg om spel, men med förändringen att det är en bloggare om dagen. Spelbloggen har därmed slutat jaga nyheter och pumpa trailers – i stället satsas det på längre och matigare poster, måndag-fredag.

En annan nyhet är att Spelbloggen nu publicerar korta recensioner varje vecka. De läggs ut i klump, med en sammanställningspost på lördagen. Recensionerna kan med fördel läsas i recensionsarkivet.

Nylanserade Spelbloggen är det första steget i Kontent Medias nysatsning.

Appmagasinet och Spelbloggen är tillbaka

Den 8 april 2015 kom Spelbloggen tillbaka, med nya friska tag. Fast det var ju egentligen en smyglansering, det är först de kommande veckorna som vi gör slag i saken och tar Spelbloggen dit den ska. Från traditionell (nåja…) spelblogg, till gruppblogg med fokus på att lyfta alla möjliga vinklar inom spelbranschen. Mer om det i återkomstposten.

Blott två dagar senare, den 10 april 2015, släppte Appmagasinet sitt trettiosjätte nummer, efter en längre tids uppehåll och funderande. Sedan dess har även nummer 37 hunnit utkomma, och på fredag blir det 38 – det är med andra ord återigen ett nummer om iOS-appar i veckan.

Vad mer kan tänkas komma tillbaka framöver? Vi får väl se…

Hej världen!

Det sägs att det bästa sättet att börja är att redigera hej världen-posten. Jag vet inte om jag tror på det, men det är i alla fall vad vi tänker göra.

Du har hittat till Kontent, moderparaplyet till ett flertal digitala (just nu) publikationer. Vi publicerar Spelbloggen och Appmagasinet, samt tidigare Nutopia.

Och vi drar igång igen. Har redan börjat faktiskt.

Mer →